Muutoksia Autokoulun toiminnassa
THL:n ohjeistuksen mukaan.

 

Teoriaopinnot verkossa / luokassa:

Ilmoittadu EAS ja RT-kursseille ja suorita kaikki teoriaopinnot verkossa mukavasti omalta kotisohvalta. Kirkkonummen Autokoulu PRO on verkkoteoriaopintojen edelläkävijä ja on ollut kehittämässä nykyistä opetusjärjestelmää. Näin voit olla varma, että materiaalin ja opetuksen taso myös verkossa on hyvin kattava.

EAS ja RT - LUOKKATEORIAT olemme nyt keskeyttäneet  THL:n ohjeistuksen mukaan ja avaamme ne taas uudelleen tilanteen rauhoituttua. Ilmoitamme ajankohdasta myöhemmin omilla kotisivuilla sekä Autokoulu Safiirin sosiaallisessa mediassa.

Ajotunnit simulaattorilla / henkilöautolla

Pidämme kaikki ajotunnit normaalisti niin simulaattoreissa kuin henkilöautoissakin. Olemme ohjeistaneet opettajiamme ja sihteereitämme putsaamaan simulaattorin ja henkilöauton hallintalaitteet aina ennen jokaista oppilasta. Jokaiseen opetusautoon sekä simulaattoriin on hankittu myös käsidesiä oppilaita varten.

Teoria- ja ajokoe

Mikäli tunnette itsenne sairaaksi tai huonovointiseksi, voitte perua ajokokeen puhelimitse ilman lisäkustannuksia. Ole tällöin hyvissä ajoin suoraan yhteydessä ajo-opettajaasi. Peruessasi teoriakokeen, soita suoraan ajovarmalle numeroon 075 3239999 tai peru teoriakoe sähköpostissasi saamasi linkin kautta.

Muistutus oppilaalle

Muista aina käsihygienia. Pese kädet aina vedellä ja saippualla 20 sekunnin ajan ja kuivaa kädet kertakäyttöisellä paperilla. Käytä käsidesiä, jos saippuapesu ei ole mahdollista. Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Jos sinulla on lieviäkään hengitystieinfektion oireita, kuten nuhaa, yskää, kurkkukipua, lihassärkyä tai kuumetta, lepää ja sairasta rauhassa kotona. Pysyttele kotona, kunnes oireet loppuvat. Muista ilmoittaa ajo-opettajallesi hyvissä ajoin ennen ajotunnin alkua.

Lisätietoa: THL Terveyden ja hyvinvoinnin laitos | thl.fi